Dearmouring


Dybdegående kropsterapi

Dearmouring er for dig, der vil:

  • Opnå adgang til mere vitalitet i dit liv
  • Forbedre dit seksualliv
  • Arbejde med traumer bl.a. efter seksuelle overgreb
  • Lære dig selv at kende på et dybere plan
  • Opnå kontakt til den inderste kerne af den, du er
  • Stå mere autentisk i den, du er


Dearmouring er en kropsterapeutisk behandlingsform, der går dybere end almindelig kropsterapi. Elementer som terapeutisk samtale, ydre og indre berøringer, dybe tryk, breathwork og energiarbejde indgår ofte i behandlingen.


Behandlingerne er meget forskellige og justeres individuelt. Ofte foregår behandlingen på en madras på gulvet, men elementer som fx øvelser for vredeshåndtering kan også indgå.


Kroppen lagrer så meget uforløst energi i den armour, du har opbygget for at tilpasse dig den verden, du er opvokset i. Dearmouring løsner op for den armour, så du kan stå tydeligere i dig selv og frigive din livskraft.


Jeg arbejder ofte med blokeringer omkring maveregionen, som hyppigt er forbundet med at holde dig tilbage eller holde noget inde.


Ved åbning af armour omkring brystet, kan du blive bedre til at lukke andre mennesker ind i dit hjerte, opleve et rigere følelsesliv, komme i kontakt med og udtrykke dine følelser og opnå større selvkærlighed.


Ved dearmouring af hals og mund, kan du åbne op for alt det, du aldrig fik sagt, blive bedre til at stå op for dig selv og få sagt fra.


"Irene rummer kraft, som få jeg har mødt, og hun stiller det i sin klients tjeneste. På intet tidspunkt er man i tvivl om, at alt, hvad der foregår, handler om en selv, og at hun uden besvær rummer og holder til det og ikke slipper en, før man selv er klar."Seksuel dearmouring

Underlivet lagrer en masse følelser som fx skam, præstationsangst og kontrol. Ved kropsbevidsthedsøgende berøringer og nærvær, kan disse følelser ses og frigives. Dette kan føre til bedre kontakt med dit underliv og dit køn. 

Dearmouring af kvindens køn


Behandlingen sigter mod, at du som kvinde opnår øget kropsbevidsthed og sensitiviering af dit køn, herunder forbedret evne til at mærke, hvad der foregår i og uden på skeden.


Det kan beskrives som kropsbevidsthedsøgende berøring og akupressur af den indre og ydre del af dit køn.


Kvinder lagrer mange oplevelser og følelser som fx skam i sit underliv. Dette kan føre til følelsesløshed og smerte, hvilket kan forhindre dig i at finde nydelse og orgasme under elskov. 


Ved berøring af disse punkter, kan du opnå bevidsthed om, hvor du har armour og kan skabe kontakt med området og/eller forløse spændingen. 


Dette kan fordre et bedre seksualliv samt øge opmærksomhed på, hvilken rolle du indtager i den seksuelle kontekst. 

Dearmouring af mandens køn


Behandlingen sigter mod, at du opnår øget blodgennemstrømning, sensitivisering og kontakt til dit køn. 


Det kan beskrives som en udspænding, bevidstheds-øgende berøring og akupressur af penis og testikler samt nærliggende bindevæv.


Mange mænd har ikke god nok kontakt med deres eget køn eller har i årevis kun haft kontakt med deres køn for at få udløsning.


Dearmouring kan bidrage til, at du kan få et bedre seksualliv, herunder arbejde med tabuiserede emner som rejsningsproblemer, ejakulationsudfordringer og evnen til at mærke egne behov i den seksuelle kontakt.

Dearmouring af det anale område


Behandlingen kan anvendes både til mænd og kvinder.


Ved tryk og berøring omkring det anale område, oftest både udvendigt og indvendigt, kan du opnå kontakt til dit anale område og de emotionelle blokeringer, der ofte er omkring området.


Hvis du er en mand, kan behandlingen også inkludere prostata.


Ringmusklen og det anale område er ofte forbundet med kontrol og angst.


Behandlingen kan skabe en følelse af frihed og forløsning, især hvis du har følt, du skulle præstere for at være til i denne verden.

unsplash