"I will not rescue you
For you are not powerless
I will not fix you
For you are not broken
I will not heal you
For I see you in your wholeness
I will walk with you through the darkness
As you remember your light"

"A Medicine Woman's Prayer" af Sheree Bliss Tilsley


Behandlingstilgang


Når du kommer hos mig, indeholder du allerede alt det, du skal bruge for at bevæge dig fremad i livet.  Min rolle er at vise dig vej til det potentiale. Fundamentet for mine behandlinger er derfor empowerment - troen på, at du selv har både evnerne og løsningen til at bevæge dig videre. Jeg holder rummet i nærvær og kærlighed, mens du går vejen hjem til dig selv - til frigivelsen af din livskraft. "Jeg føler mig fuld af vitalitet. Der er afgjort åbnet op for fornyet adgang til min maskulinitet og selvforståelse.


Jeg føler mig blød og stærk samtidig. Jeg har en fornemmelse af at være mere balanceret, og min energi flyder bedre i kroppen.


Det er en fantastisk rejse, vi har begivet os ud på, og jeg er virkelig taknemmelig for, at det er dig, som er min guide og støtte undervejs."


Dearmouring, 47-årig mandlig klient.

"Den indsigt, Irene har givet mig i, ikke kun hvordan kroppen og sindet er forbundet, men hvordan man arbejder, anerkender og omfavner den forbindelse, der er mellem krop og sind, har uden tvivl været livsforandrende for mig."


Kropsterapi, 23-årig kvindelig klient.


unsplash