Klienterne siger...

Jeg er en mand i slutningen af 50’erne, der er i gang med en større mental oprydning. Jeg har opdaget, hvor fanget jeg er i gamle mønstre, forestillinger og uhensigtsmæssige reaktioner, der alt sammen holder mig fast i en fortid, som jeg står ved, men som jeg har brug for at slippe for at kunne leve langt mere livfuldt.


I min proces blev jeg anbefalet at få en de-armouring hos Irene. Jeg havde ikke den store idé om, hvad det indebar men ville meget gerne prøve. I midten af februar mødte jeg så Irene; kloge, smukke, stærke og kraftfulde Irene.


Konsultationen blev indledt med en samtale om mig og mit behov. Hun er meget nem at få tillid til, og det var rigtig rart at føle, at her kunne jeg sige, hvad som helst, at skam, flovhed og fortrydelse kunne efterlades udenfor døren, at alt blev accepteret og favnet.


Efter en meget fin samtale fik jeg plads på måtten, og Irene begyndte at arbejde med mig eller rettere, sammen med mig. Gennem tryk, pres, energi samt altomfavnende omsorg og accept gennemlevede jeg de næste par timer en myriade af følelser. Det ene øjeblik var jeg en stor stærk bjørn, det næste en grædende dreng, det tredje en frådende rasende mand, og hun holdt til det hele og bød det hele velkommen.


Irene rummer kraft, som få jeg har mødt, og hun stiller det i sin klients tjeneste. På intet tidspunkt er man i tvivl om, at alt, hvad der foregår, handler om en selv, og at hun uden besvær rummer og holder til det og ikke slipper en, før man selv er klar.


Jeg mærkede i dagene efter meget hurtigt, at noget har bevæget sig, at noget er anderledes. Jeg har nu en følelse af, at det er muligt for mig at nulstille og stille og roligt bygge mig selv op igen på nye værdier og nye forestillinger om, hvem jeg er og gerne vil være. Det er meget stort.


Jeg er meget taknemmelig for Irene. Jeg kommer igen, for det der vil jeg have mere af. Min oplevelse er, at det eneste det kræver er, at man investerer åbenhed og tillid, så Irene får mulighed for at hjælpe.

God fornøjelse."


Mand, 58 år

"Irenes behandlinger er først og fremmest meget helstøbte. Lokalet, musikken, introduktion, integration, roen, og nænsomheden er alt sammen faktorer, der er rundt om selve behandlingen. De gør det nemt at åbne sig, at være med det der kommer af følelser, tanker og kropslige fornemmelser.


Det gør, jeg føler mig fri. Jeg skammer mig ikke over det, jeg føler, den måde min krop reagerer på berøringen eller de lyde, jeg impulsivt laver. Det er naturligt siger Irene - og det er det jo også, men også uvant og dermed hurtigt noget, der bliver pinligt og skamfuldt. Men ikke i Irenes rum. Her er der plads.


Den plads giver jeg til nogle sider af mig, der normalt ikke kommer frem, og jeg møder dem i relation til Irene. Jeg kan dele med hende alle tanker, følelser, impulser, behov og intentioner. Hun lytter, favner og spejler.


Jeg går altid derfra med nye indsigter og især med kropslige fornemmelser, som jeg husker i kroppen, og som hjælper mig med at være i verden og stå i mig selv i levet liv - og ikke kun i behandlingen."


Mand, 46 år. 

"Jeg er vågnet på dag to efter vores session og føler mig fuld af vitalitet. Der er afgjort åbnet op for fornyet adgang til min maskulinitet og selvforståelse. Jeg føler mig blød og stærk samtidig. Jeg har en fornemmelse af at være mere balanceret, og min energi flyder bedre i kroppen.


Da jeg kom hjem fra sessionen, føltes det som om, at jeg rejste og energien kom helt op i kronechakraet. Efterfølgende har jeg tydeligt kunne mærke, at der stadig bliver udrenset, især i halschakraet. Der er også kommet mere cirkulation i underlivet, og energien arbejder meget i de nederste chakraer. 

 

Det er en fantastisk rejse, vi har begivet os ud på, og jeg er virkelig taknemmelig for, at det er dig, som er min guide og støtte undervejs. Dit nærvær, forståelse og arbejde er lige, hvad jeg har brug for i denne proces, og det føles så naturligt at co-create processen sammen."


Mand, 47 år

"Jeg fortalte Irene, at jeg havde haft mundhulekræft, og at det var vigtigt for mig, at der blev gået forsigtigt tilværks. Min mundhule er et tabu område, fordi det har været udsat hårdhændet strålebehandling. Området omkring hals, mund og mundhule, blev behandlet med den størst mulige nænsomhed, og hvor mærkeligt det end kan lyde, følte jeg mig tryg mens Irene masserede rundt i min mundhule.

 

Effekten kunne mærkes i de efterfølgende vejrtræknings- og lydøvelser. Jeg kunne få lyd på, helt nede fra lysken og op igennem mave og bryst, og ud gennem halsen.

 

Virkningen af behandlingerne, blev jeg opmærksom på, da jeg til min egen overraskelse gav min mening til kende, i sammenhænge hvor jeg tidligere havde trukket mig og været tavs. Det gav mig mere selvtillid og tro på min egen styrke og stemme.

 

Efter behandlingsforløbet følte jeg mig hel og at min tidligere kræftbehandling kunne træde i baggrunden og ikke blokere mig i min hverdag.

 

Jeg kan klart anbefale Irene, til at få løst op for fortidens blokeringer. Jeg har stor glæde af min forløsning og punktering af tidligere hændelser. "


Mand, 65 år

"Jeg faldt over Irene’s tilbud om kropsterapi på Facebook, og det må jeg kalde en af de heldigste tilfældigheder, jeg har oplevet. Jeg har fået behandlinger hos Irene 2 gange på få måneder, og udbyttet har været ubeskriveligt og ekstremt hjælpsomt for mig.


Den indsigt Irene har givet mig i, ikke kun hvordan kroppen og sindet er forbundet, men hvordan man arbejder, anerkender og omfavner den forbindelse, der er mellem krop og sind, har uden tvivl været livsforandrende for mig.


Jeg er blevet udstyret med redskaber jeg kan bruge når mine dysmorfofobi (problematisk forhold til min krop) blusser op, hvilket virkelig er livsændrende for mig.


Udover det har jeg fået en forståelse for, hvordan mine tidligere oplevelser er en del af min krop, og hvordan jeg fremadrettet bærer mig selv, hvilket har været helt vildt at opleve.


Jeg vil klart benytte mig af behandlinger hos Irene igen, og varmt anbefale det til alle!"


Kvinde, 23 år. 

"Jeg fik en kropsterapibehandling hos Irene forærende som en gave. Det må være en af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået. Jeg fortsatte behandlingerne hos Irene, og det har været så fantastisk. Irene har en utroligt rolig og betryggende stemning over sig, og møder en lige der hvor man er.


 Jeg har, efter et seksuelt overgreb, haft det rigtig svært, men med Irenes hjælp føler jeg en ny ro i kroppen for første gang siden overgrebet. Hun er enormt god til at lytte til, hvad man siger, og hvad ens krop siger - hvilket gør det til en meget tryg oplevelse. Når det så er sagt, hiver hun fat i ting og går i dybden på en måde, som jeg kun kan sige virkelig har ændret min tilgang til mit eget traume.


Jeg kan kun give Irene min aller varmeste anbefaling." 


Kvinde 21 år. 

"Jeg lever med sklerose på 18. år. På grund af en sygdomsforværring var både min krop og sjæl rystet, og jeg var i dyb sorg og krise over min situation, da jeg påbegyndte behandlinger hos Irene. Hele mit system føltes ekstremt udmattet og stresset, og jeg håbede så inderligt, at Irenes behandlinger kunne hjælpe mig til at finde ro og fred.


Behandlingerne hos Irene har hjulpet meget på den kroniske tilstand af stress i min krop og har virket forløsende for mig på flere planer. Jeg mærker en tydelig forskel i krop og sind, fra jeg startede hos Irene og frem til nu. En behandling hos Irene føles som at jeg får kalibreret min krop.


Irene er et meget omsorgsfuldt og kærligt væsen. Hun interesserer sig oprigtigt for min sorg, frygt og vrede, og jeg føler mig meget mødt i terapien. Irene har en stærk intuition og fornemmelse for, hvor jeg er henne, og hvad jeg har brug for.

Jeg mærker også tydeligt på Irenes kyndige hænder, at hun er uddannet fysioterapeut og har kendskab til, hvordan en sygdom som sklerose fungerer og kan påvirke kroppen.


Samtidig er Irene nysgerrig og undersøgende og stiller udfordrende spørgsmål, der giver anledning til at gå i dybden. Irene besidder et åndeligt overskud og nærvær, som støtter mig i at give los for mine følelser og samtidig se min egen styrke. 


Kropsterapien hos Irene har haft stor betydning for mig og har det fortsat. Irene er et spændende og generøst menneske med en stor viden, og jeg har lært meget af hende.


Behandlingerne er et fast holdepunkt i det stormvejr af forandring, krise, sorg, ensomhed og frygt, som har præget mit liv de seneste to år. Og jeg er meget taknemmelig for ikke at skulle klare det hele alene. 


Jeg giver kropsterapeut Irene Conradsen mine varmeste anbefalinger"


Kvinde, 44 år