Irene Conradsen

Krops- og Fysioterapeut

Uddannelser og kurser

2024   Avanceret dearmouring kursus "Body, Sound and Breath"                hos Dearmouring Arts

2023   Traume Breathwork Facilitator 

2022   Basic Dearmouring kursus hos Dearmouring Arts

2021   Totum Kropsterapeut (http://totum.dk)

2019   2-årigt Esoterisk Tantra Yoga kursus hos Natha

2017   Sundhedsfaglig Kandidat Uddannelse

2008   Reiki Heling grad 1. og 2. grad

2007   Uddannet som fysioterapeut

2006   Kursus i "Fysioterapi med fokus på det psykomotoriske"

2004   Vipassana Meditations Kursus i Indien

Som du kan se, har jeg er bred palette af uddannelser bag mig, så du møder en erfaren og professionel behandler, men du møder også mennesket Irene. Jeg er nærværende, kærlig, rolig og fuld af livskraft, og jeg kan rumme alt det, du bringer med dig ind i behandlingsrummet; uagtet hvad du tidligere har oplevet eller står midt i lige nu. 

Min egen rejse

Med krop, psyke og sjæl

Livet er for mig en lang udviklingsrejse. Jeg har arbejdet med de dybeste lag i mig selv, hvor jeg både har mødt mit indre mørke og fundet tilbage i selvkærlighedens lys. 


I mit perspektiv er hver en lille sten på livets vej en mulighed for at lære noget nyt, uagtet om det i nuet opleves som ubehageligt, neutralt eller rart. 


Jeg arbejder selv meget med krop, sind og sjæl via  åndedræsterapi, yoga, meditation, tantra, dans, non-dualitet, psykologiske processer og meget andet.  


Samtidig er jeg nysgerrig, vidensbegærlig og altid i gang med at læse op på emner, lære nye ting og udvikle mig selv; hvilket alt sammen kommer mine klienter til gode. 


Du kan lade dig inspirere af mine tanker om personlig udvikling samt få redskaber til at arbejde med dig selv på min Facebook side:

Phoenix Kropsterapi

Ved Irene Conradsen

Fugl Phoenix er et egyptisk fabeldyr, der efter sin død rejste sig fra asken. Udtrykket Phoenix anvendes i dag som symbol på, at vi kan rejse os efter et nederlag.


Hos Phoenix Kropsterapi arbejder jeg blandt andet med traumeterapi.  I min terminologi spænder traume-begrebet bredt, og kan således både være mindre traumer, som den måde vores forældre opdrog os på, til mere voldsomme traumer fx seksuelle overgreb.  I min optik er det ikke blot størrelsen på traumet, der er vigtigt, men også den måde traumet bliver opfattet af det enkelte menneske, og hvordan man kan arbejde med det. 


Jeg fascineres af menneskers evne til modstands-dygtighed eller resiliens.  Når vi oplever en traumatisk oplevelse, kan vi arbejde med den måde, vi bringer traumet med os videre i livet på og bryde fri af det.   


En af vejene til at få det bedre med sig selv er via kroppen. I det kropslige panser ligger en nøgle til at åbne op for sindet. Når kropslige blokeringer slippes i et trygt og selvkærligt rum, opstår muligheden for, som Fugl Phoenix, at rejse sig fra asken i en ny, stærkere udgave med en selvomsorg, der gør, at adfærdsmønstre kan ændres.

unsplash